Healing

Over healing

Waarom een healing?
Wanneer een klacht blijft bestaan kan dat een diepe impact op je leven hebben. Als voorbeeld geef ik een schouderblessure. Een healing kan dan de oplossing zijn of mogelijke verlichting bieden.

Wat is eigenlijk nu precies een healing?
Een healing is werken met energie. Pijn is niets anders dan een over-energie die gestold is. Daarmee bedoel ik dat de energie in het lichaam plaatselijk is gestremd. Samen gaan we bewust weer de energie in beweging zetten. Vaak is er al direct na de healing een merkbaar verschil. Afhankelijk van de klacht kunnen er meer healingen worden gedaan, afhankelijk van waar je zelf met je ontwikkeling bent. Na de healing volgt een verdiepend gesprek met een advies voor de aankomende tijd. Stap voor stap gaan we leren werken binnen jouw aanwezige mogelijkheden. Dat kunnen bewustzijn- , adem- of andere oefeningen zijn. Dit zijn dan maatwerkoefeningen die per persoon kunnen verschillen. Hierdoor zal ook het lichaamsbewustzijn verder worden opgebouwd, wat de algehele gezondheid zeker zal bevorderen. Voor meer informatie kun je altijd even bellen.

Ademtherapie

Gevolgen

Healing

Behandeling

Stap voor stap gaan we samen met energetisch werk, ademtherapie en gesprekken aan de slag om inzicht te krijgen in eigen denken en handelen. Hierin krijg je steeds meer zicht op jezelf en leer je je zelf op een diepere laag kennen. Nu kun je kiezen om anders te gaan denken en handelen. Stap voor stap gaan we jouw burn-out aanpakken waardoor je je leven anders kan gaan vormgeven. En je tenslotte een stabiele basis creëert om vanuit te leven.

Hoe gaan we te werk?
Intake
Via een intake wordt de klacht besproken. We gaan op een holistische manier naar de klacht kijken zodat zich een helder beeld ontvouwt over de klacht. Hoe uit de geestelijke klacht zich in het lichaam? Ofwel wat geeft het lichaam aan hoe ik denk en dus handel. Wordt dit herkent?
Er wordt besproken in hoeverre al een bewust-zijn op de klacht aanwezig is. Zodat er op de klacht een bewustzijnsproces op gang wordt gebracht.

Behandelplan
Daarna stel ik een behandelplan voor. Dat kunnen diverse handelingen zijn: oefeningen, ademoefeningen, visualisaties en of verschillende combinaties. Samen bespreken we wat wenselijk is en wat er op dit moment mogelijk is.

Healing
Daarna volgt de healing. Eerst ga ik kijken hoe je ademt. Vervolgens gaan we een gerichte ontspanningsoefening(en) doen om te ervaren hoe het is om je ontspannen te voelen. Vanuit dit punt werken we naar de daadwerkelijke healing toe.

Healing

Lees meer

Ademtherapie

Lees hier voor ervaringen van anderen

Petra:
Petra voelt zich voor veel dingen die er in haar omgeving gebeuren verantwoordelijk. Een blijvende spanning in de buik maakte dat zij zich niet vrij voelt.
Aardsengel Michael aangeroepen om te healen waarom Petra zich verantwoordelijk voelt voor de ander. Met voorbereidende oefeningen zijn we bewust aan de gang gegaan om de energie weer aan het stromen te krijgen in de buik. Na ademtherapie was de energie weer in de buik gaan stromen was er al een verlichting van de pijn. Daarnaast ontstond er ook bewustzijn op de adem in de buik. Na verloop van tijd hebben we een healing uitgevoerd. Eerst heb ik adem-instructies gegeven. Daarna is de healing ingezet. Na enkele minuten ontstond er een duidelijk voelbare warmte in de buik. Na verloop van tijd nam de warmte af. Na deze healing was er duidelijk verlichting maar was er een oude ervaring naar boven gekomen die haar het inzicht verschafte over de oorzaak van haar te verantwoordelijke gedrag naar anderen. Dit inzicht heeft zij stap voor stap bewust veranderd wat haar leven heeft veranderd op een aangename manier. Dit is een proces wat stap voor stap haar gedrag veranderd! Zo zie je maar dat oude onbewuste overtuigingen een grote impact hebben op het gedrag en welzijn van ieder van ons

Martine:
Pijn in de onderrug was al tijden blijvend aanwezig. Door eerst met ademtherapie de energie weer in het bekken te laten stromen was er al een verlichting van de pijn. Daarnaast ontstond er ook bewustzijn op de adem in het bekken. Na verloop van tijd hebben we een healing uitgevoerd. Eerst heb ik adem-instructies gegeven. Daarna is de healing ingezet. Hierbij ging de wervelkolom ter plaatse trillen en werd erg warm. Na de healing was de pijn duidelijk verminderd. Ook dit is een voorbeeld van de genezende werking van een combinatie van coaching, yogaoefeningen, ademoefeningen, ademtherapie en als laatste een healing.

Carolien:
Mijn schouder zat vol met langdurige peesontstekingen. Volgens het ziekenhuis zou dat een langdurig helingsproces worden. Met voorbereidende oefeningen zijn we bewust aan de gang gegaan om de energie weer aan het stromen te krijgen in de schouder. Vervolgens met een healing de pijn behandeld. Na 5 minuten was de pijn in zijn geheel verdwenen en de schouders was weer bruikbaar. Toen zij dit bemerkte door haar schouder te bewegen was er eerst ongeloof, toen verbazing en daarna een diepe emotie van blijdschap en vreugde…….

Bejaarde vrouw in bejaardenhuis Beukenstein te Driebergen:
De knie van deze 99 jarige vrouw was al tijden erg pijnlijk. Volgens de fysioloog niet meer te behandelen. Via ademinstructies en een healing met energie is de knie van deze vrouw volledig pijnvrij en genezen. De vrouw stond op, pakte haar rollator en stiefelde direct na de healing weg met de woorden: “Wel bedankt meneer!” Omstanders keken hun ogen uit!